bruiloft

Bruidsfotograaf

De mooiste dag, de mooiste momenten, de mooiste beelden

Bij de mooiste dag van je leven horen natuurlijk de allermooiste foto’s. Willen jullie graag natuurlijke én stijlvolle foto’s? Dan gaan we graag voor jullie aan de slag. Met oog voor details, emoties en prachtige momenten om nooit meer te vergeten.

Wie wij zijn? Wij, Linda en Michael, hebben al jarenlange ervaring in de bruidsfotografie. Sinds 2011 doen we dit samen. Waar Michael zich buigt zich meer over de techniek, is Linda het creatieve brein achter de bruidsfoto’s. Deze combinatie levert jullie prachtige, treffende foto’s waarmee je deze mooie dag kunt blijven koesteren. Juist die momenten die jullie later zo dierbaar zijn.

Bruidsfoto’s: Jullie moment

We onderscheiden op een paar punten van andere bruidsfotografen. Zo geven we op de grote dag zelf het liefst zo min mogelijk aanwijzingen. Laat het jullie moment zijn! De puurste emoties… die leggen we graag vast. Als jullie het gevoel hebben gehad dat we er niet geweest zijn, dan hebben wij ons werk goed gedaan!

Twee perspectieven

Om jullie herinnering compleet te maken, brengen we jullie dag deels vanuit twee perspectieven in beeld. Volgt Michael bij het aankleden de bruidegom, dan volgt Linda de bruid. Een extra stuk beleving die we willen meegeven.

“Wij willen mensen in het puurst van hun emotie fotograferen. Daar ligt onze kracht. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in bruidsfotografie. Het is voor ons zelf ook een feest om dit te mogen doen.”

Pre-weddingshoot

Om te zorgen dat alles op het ‘moment suprême’ perfect verloopt, doen we van tevoren een pre-wedding shoot. We geven dan ook al de nodige tips en trucs. En… zo kunnen jullie ook de bruiloft al meteen al even ‘voorproeven’ en wat zenuwen wegnemen … 

Met trouwalbum, voor elk budget

Na jullie trouwdag worden de foto’s uitgewerkt in een prachtig trouwalbum, gedrukt en/of digitaal. Om iedereen - ongeacht het beschikbare budget - de kans te geven een professionele fotograaf in te schakelen, bieden we verschillende opties. Alles is mogelijk!