Jullie gaan trouwen!

Leef, beleef en vertel jullie verhaal met sprekende beelden.
De mooiste dag, de mooiste foto’s.

Wauw jullie gaan trouwen gefeliciteerd! Binnenkort volgt het ultieme moment waarop jullie de liefde vieren. Een bijzonder moment met mooie bloemen, schitterende trouwringen, een lach en een traan. Emoties van jullie dag. Ik vang die emoties en leg ze vast in prachtige beelden. Puur, spontaan en stijlvol van het kleinste detail tot de breedste glimlach.

Waarom ben ik jullie bruidsfotograaf?

Sinds 2010 maak ik met veel plezier en passie bruidsfoto’s. Met mijn ervaring sta ik voor kwaliteit op een persoonlijke en betrokken manier. Het is jullie verhaal dat ik in beeld breng. Om dat te doen maak ik voor even deel uit van jullie leven. Dat is erg speciaal en een grote eer. Erg belangrijk vind ik daarom de klik (En dan bedoel ik niet de klik van mijn fototoestel). Een prettig gevoel over onze samenwerking vind ik erg belangrijk. Prachtige beelden maak ik namelijk niet alleen maar samen met jullie.

Tijdens de grote dag geef ik het liefst zo min mogelijk aanwijzingen. Emoties mogen er zijn, verassingen gebeuren, spontaniteit laat zich niet regisseren. Terwijl jullie geen oog hebben voor mijn lens zal ik er zijn om alles vast te leggen. Behalve puur en spontaan zijn mijn foto’s ook creatief. Treffende beelden met humor waardoor jullie dat bijzondere moment met een glimlach herbeleven. 

‘‘Elk liefdesverhaal is bijzonder. Het is een cadeautje om de pure emoties van de mensen die dat verhaal vertellen vast te leggen. Elke bruiloft is uniek en elke opdracht een eer. Het is een feest om bruidsparen te fotograferen.’’

Elk verhaal heeft twee kanten

In fotografie vakjargon noemen ze dat twee perspectieven.

Het perspectief van de bruid terwijl ze in haar stijlvolle jurk voor de spiegel staat of het perspectief van de bruidegom die gespannen zijn das strikt. Voor de bruid én voor de bruidegom een eenmalige beleving die deel uit maakt van een gezamenlijk verhaal. Om deze verschillende perspectieven, net als jullie liefde, samen te brengen maak ik graag gebruik van een tweede fotograaf. Dit wordt ook wel een second shooter genoemd. Met een second shooter is het mogelijk om nog meer belevingen vast te leggen. Zo komt jullie liefdesverhaal samen en wordt er geen enkel moment gemist.

 

Loveshoot, Pre-wedding shoot of toch verlovingsshoot?

Hoe je het noemt maakt niet uit, het is namelijk allemaal hetzelfde.

Tijdens deze shoot spat de liefde er vanaf. Dit is pure ‘voorpret’. Een leuk en belangrijk voorproefje op de mooiste dag van jullie leven. Misschien neemt het zelfs wat zenuwen weg. Zijn jullie al natuurtalenten? Hoe staan jullie voor de camera? Ik help jullie met de juiste tips en trucs. Na afloop weten jullie precies wat je van mij kunt verwachten.

Deze shoot geef ik gratis weg bij een boeking. Dit is mijn cadeau. Hiermee wil ik jullie bedanken voor de rol die ik mag spelen in jullie liefdesverhaal.

Nagenieten met een glimlach en een persoonlijk trouwalbum

Voorpret wordt beleefd bij het uitzoeken van de trouwjurk of tijdens de loveshoot.

Vergeet de wereld om jullie heen en leef in het moment tijdens jullie trouwdag. Geniet achteraf en beleef speciale momenten keer op keer met een persoonlijk trouwalbum.  

Herinneringen om te koesteren en een verhaal om door te vertellen. Daarom is een trouwalbum waardevol en belangrijk. Om iedereen -ongeacht het beschikbare budget – dit te gunnen zijn er veel mogelijkheden met verschillende prijsstellingen. Alles is mogelijk!