Dit vinden onze klanten

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Joyce & Peter van Buren Oudenbosch

Dit jaar zijn we getrouwd, waarbij Linda en Michaël de hele dag aanwezig waren om ons te fotograferen, ze nemen echt de tijd voor de mooiste foto’s . Als we het prachtige fotoboek laten zien aan anderen, zijn we weer even terug bij deze mooie dag.  Onze kinderen hebben ze ook al regelmatig ‘vast’ gelegd, en daar is tijd en geduld voor nodig, en dat is altijd goed gekomen!

Danique & Fons Huijbergen

Net ons album opgehaald. Getrouwd op 2 oktober 2015. Nog even nagenieten van de mooie dag! 11 Company bedankt voor de sublieme foto's, jullie aandacht en het prachtige album.

Yvonne & Iwan Etten-Leur

7 september 2013 was onze dag! Michael en Linda waren er deze dag bij om deze speciale dag voor ons op een onvergetelijke manier vast te leggen. En dat is gelukt!!! Wij kijken geregeld met een grote glimlach onze foto's terug...en beleven onze dag daarmee opnieuw.

Robin & Janine Etten-Leur

Op 01-08-2014 zijn wij getrouwd.. We zijn super blij om 11 company bij onze bijzondere dag gehad te hebben! Ontzettend creatief, en passie voor fotografie, zeer prettig in omgang..Ook De pre wedding shoot was ontzettend tof! Het eindresultaat een prachtig boek! Met de juiste visie samengesteld! Als we 6 sterren konden geven deden we dat! Top!